Ribavirin ریباویرین
شکل دارویی:
کپسول 200 میلیگرم
مکانیسم اثر:
مهار سنتز DNA , RNA و ممانعت از تکثیر ویروس هپاتیت
موارد مصرف:
در ترکیب با اینترفرون آلفا دو بی در درمان هپاتیت C در بیمارانی که به اینترفرون به تنهایی جواب نداده اند.
دوز مصرف دارو:
کمتر از 75 کیلوگرم:2 عدد صبح و 3 عدد شب
بیشتر از 75 کیلوگرم:3 عدد صبح و 3 عدد شب
دوره درمان برای بیمارانی که قبلا اینترفرون دریافت نکرده اند 48-24 هفته است دوره درمان به صورت فردی تغییر میکند وبستگی به پاسخ بیمار دارد.
موارد منع مصرف:
در حاملگی: حتما قبل مصرف دارو تست منفی حاملگی انجام شود 2 روش جلوگیری حین درمان یا 6 ماه بعد قطع مصرف دارو باید استفاده شود.اثرات تراتو ژنیک حتی با دوز های کمتر یا یک بیستم دوز معمول مشاهده شده است.
در بیماران قلبی یا بیماران مبتلا به هموگلوبینوپاتی مثل آنمی داسی شکل و تالاسمی نباید استفاده شود.
در شیردهی بهتر است استفاده شود.
عوارض جانبی دارو:
آنمی همولیتیک، عوارض ریوی و قلبی مرتبط با آنمی،
عوارض عصبی:اختلالات رفتاری سایکوز هذیان خشونت
عوارض ریوی:دیس پنه و عدم تصفیه مناسب ریوی
مصرف در حاملگی و شیردهی:
در حاملگی جزء گروه Xاست.
در شیردهی بهتر است مصرف نشود.
این دارو در داروخانه دکتر سلیمی موجود میباشد.
دالفامپریدین Dalfampridine
نام تجاری:"آمپیراAmpyra)
شکل دارویی:قرص 10 میلی گرمی
مواردمصرف:، برای درمان آن دسته از مبتلایان به بیماری ام.اس به کار خواهد رفت که دچار اختلال در راه رفتن هستند. کارآزمایی های بالینی نشان داده اند بیماران به دنبال مصرف این دارو می توانند با سرعت بیشتر و بدون احساس ناراحتی راه بروند.
میزان مصرف: با دوز 10 میلی گرم دو بار در روز تجویز می شود و در صورتی که دوز تجویزی از این میزان بالاتر رود احتمال بروز تشنج وجود دارد.
عوارض جانبی:
عفونت دستگاه ادراری، بی خوابی، گیجی، سردرد، تهوع، درد پشت، اختلال تعادل، تورم بینی یا گلو، یبوست، اسهال، سوءهاضمه، گلودرد و احساس سوزش یا خارش در پوست تشکیل داده اند.
اینترفرون آلفا Interferon Alfa- 2a
اشکال دارویی:
180mcg/0.5mlآمپول
پگافرون , پگاسیس , پی دی فرون
اسامی تجاری:
در درمان هپاتیتB یا C ، پگافرون به صورت تک درمانی یا همراه با ریباوری مزمن تجویز می شود
موارد مصرف:
اینترفرون آلفا دو - بی برای درمان عفونت های ویروسی کبد مزمن تجویز می شود
نحوه مصرف :معمولا پگافرون به صورت تزریق زیر جلدی مصرف می شود. چون تزریق دارو به صورت هفتگی است بهتر است در یک روز معین هفته و در ساعت معینی تزریق انجام شود
(در بیماران هپاتیتی مصرف ریباورین هم هر روز، به فاصله 12 ساعت، همراه غذا صورت می گیرد.)
عوارض جانبی:
عوارض زودرس اینترفرون ها: علایم شبه آنفولانزا
عوارض شبه آنفولانزا معمولا در ابتدای درمان دیده می شود. توصیه می شود بیمار دارو را شب ها تزریق نماید و در صورت نیاز یک داروی ضد درد همانند آسپرین یا استامینوفن نیم ساعت قبل از تزریق اینترفرون استفاده نماید.
عوارض دیررس: دپرسیون مغز استخوان، سمیت کبدی، ریزش مو، اختلال تیروییدی، افسردگی
شرایط نگهداری:
- پگافرون باید در یخچال و در دمای 2 تا 8 درجه نگه داری شود
از یخ زدگی و تکان دادن آمپول حاوی پگافرون جدا خودداری گردد، چون تکان شدید موجب تخریب دارو می گردد
آمپول حاوی پگافرون باید در مقابل تابش نور محافظت گردد..-.
این دارو در داروخانه دکتر سلیمی قابل تهیه میباشد.
دخترم عسل شش سالش هست ،دیروز همسرم تعریف میکرد موقع ظهر از کار که فارغ شدم جهت آوردن عسل به منزل وارد مدرسه اش (که شامل آمادگی و کلاس اول ابتدایی است) شدم و در حین ورود دیدم همه بچه ها چشمشان قرمز و بعضی ها در حال گریه کردن هستند غیر از عسل. از معلمش سئوال کردم که چی شده؟ و در جواب گفتش که من امروز به بچه های کلاس گفتم که من یک ماه در خدمت شما هستم و بعد از آن ما از هم جدا خواهیم شد که این مسئله باعث شد همه بچه ها به گریه بیفتند غیر از عسل ومن ازش سئوال کردم که شما ناراحت نیستی؟ که در جواب گفت :نه .خانم معلم ما آمادگی را تمام میکنیم و به اول ابتدایی خواهیم رفت و خب آنجا هم یک معلم دیگر خواهیم داشت و این جمله با توجه به سن و سال عسل مایه تعجب معلمش شده بود.
1. برخی معتقدند «دیابت بیماری افراد خاصی است که بیش از حد قند و شیرینیجات مصرف میکنند». مصرف زیاد و دایمی مواد قندی بهخصوص قندهای ساده، میتواند در دراز مدت به فرسودگی و خستگی سلولهای بتا، بینجامد اما این دلیل نمیشود که هر کس قند زیاد مصرف میکند، مبتلا به دیابت میشود.
2. برخی از دیابتیها با طب سوزنی، حجامت، انرژیدرمانی و... سعی در کنترل قندخون خود دارند. طب سوزنی، حجامت، انرژی درمانی و این قبیل اقدامات، ریشه علمی و آکادمیک در درمان دیابت ندارند و با عوارض همراهاند. البته بعضی از داروهای گیاهی و گیاهان دارویی در کاهش قندخون تا حدودی موثرند ولی هرگز نمیتوانند به تنهایی جای داروهای شیمیایی (قرصها) ضددیابت و یا انسولین را بگیرند.
3. «تزریق انسولین موجب تصلب شرایین و افزایش فشار خون میشود». خیر. تزریق انسولین به هیچ وجه موجب تصلب شرایین نمیشود. پیش از این محققان حدس میزدند که ممکن است تزریق انسولین در ایجاد مشکلات ناشی از تصلب شرایین دخیل باشد و یا خود به نوعی موجب بروز آن و نیز افزایش فشار خون گردد، در حالی که ابداً چنین نیست. حتی باور غلطی وجود دارد که تزریق انسولین موجب افزایش وزن و چاقی میشود، بنابراین چون یک فرد دیابتی نباید اضافه وزن داشته باشد، پس مصرف انسولین به هیچوجه مناسب نخواهد بود. در پاسخ به این نظریه باید گفت تمامی محققان بر این عقیدهاند که فواید مصرف انسولین و اهمیت آن در کنترل دیابت و حفظ قندخون در محدوده هدف، بسیار مهمتر از افزایش وزن است.
4. «تا زمانی که مجبور نیستم انسولین تزریق کنم، بیماریام جدی نیست». تعداد قابلملاحظهای از افراد به این باور اعتقاد دارند ولی حقیقت این است که دیابت غیروابسته به انسولین هم اگر تحت کنترل قرار نگیرد، میتواند به شکل ویرانگری سطح گلوکز را بالا برد و آنها را دچار عوارض جدی این بیماری کند.
5. «تریاک میتواند قندخون را کنترل کرده و دیابت را درمان کند و در طب سنتی مصرف کم آن به بیماران دیابتی توصیه میشده است». تریاک و یا هر ماده مخدر دیگر هیچ نقشی در درمان اساسی دیابت ندارند. تحقیقات بسیاری نیز در این مورد شده ولی تاثیر تریاک در درمان دیابت به اثبات نرسیده است. مصرف تریاک و اعتیاد به آن، در واقع از چاله به چاه افتادن است و اعتیاد را برای بیمار دیابتی به همراه دارد.
6. «افراد دیابتی هرگز نباید شکلات و شیرینی مصرف کنند». فرد دیابتی میتواند اینگونه تنقلات را جزئی از برنامه غذایی روزانه خود به شمار آورد و یا در کنار مصرف آنها به ورزش کردن بپردازد تا قند وارد شده به درون خون سریعتر جذب سلولها شود و یا اصطلاحا بسوزد اما در مصرف این خوراکیها باید اعتدال را رعایت کرده و از رژیم غذایی پزشک معالج خود پیروی کند.
7. «مصرف محصولات دیابتی موجود در بازار محدودیتی ندارد زیرا این شکلاتها و شیرینیها و مرباها بدون شکر و به اصطلاح شوگر فری هستند». درست است که در ترکیب این محصولات (البته آنهایی که مجوز وزارت بهداشت دارند) به جای قند طبیعی از نوعی شیرینکننده مصنوعی به نام آسپارتام استفاده شده است اما این محصولات اگرچه قند ندارند ولی دیگر ترکیبات آنها حاوی کالری است و این افزایش کالری روزانه دیابتیها است که برای آنها مشکل آفرین میشود.
8. «افراد دیابتی باید حتما از غذاهای خاص و ویژهای استفاده کنند». رژیم غذایی افراد دیابتی، سالمترین رژیم غذایی برای همه محسوب میشود زیرا حاوی حداقل میزان چربیها (اشباع شده و ترانس)، میزان متعادلی شکر و نمک، مواد غذایی سبوسدار، سبزیها و میوهها است. در عین حال، این بحث مطرح است که افراد دیابتی باید حداقل میزان مواد نشاستهای مانند نان، سیبزمینی و ماکارونی را مصرف کنند. در این باره باید گفت مواد غذایی نشاستهای، بخشی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل میدهند. آنچه مهم است، مقدار مصرفی آنهاست. برای اکثر دیابتیها مصرف 3 تا 4واحد از مواد غذایی حاوی نشاسته بلامانع است. همچنین غلات سبوسدار، منابع خوبی برای تأمین فیبر مورد نیاز بدن نیز بهشمار میروند و به حفظ سلامت نیز کمک میکنند.
9. «افراد دیابتی بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا قرار دارند». خیر. علت اینکه به افراد دیابتی توصیه میشود که در آغاز فصول سرد سال از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند، آن است که وجود هر نوع عفونت در بدن فرد دیابتی کنترل قند خون او را با مشکل مواجه میسازد و احتمال داشتن قند بالا در طول روز را افزایش میدهد و در دیابتیهای نوع 1 خطر بروز کتواسیدوز را به وجود میآورد.
10. «میوهها سرشار از ویتامین و مواد مورد نیاز بدن هستند. به همین علت میتوانند به میزان دلخواه مصرف شوند». این درست است که میوهها بسیار مغذی و حاوی فیبر و انواع ویتامینها و املاح معدنی هستند و باید در رژیم غذایی روزانه افراد موجود باشند ولی مصرف آنها به میزان دلخواه مجاز نیست. برای آنکه بدانید بدن شما بهطور روزانه به چه میزان میوه نیاز دارد، از پزشک معالجتان راهنمایی بخواهید.
11. «دیابت نوع دوم خفیفتر از نوع اول است». دیابت خفیف وجود ندارد و هر نوع دیابتی باید جدی تلقی شده و کنترل شود. در غیر این صورت به عوارض شدید منجر میشود.
12. «همه دیابتیها بالاخره بینایی خودشان را از دست خواهند داد». درست است که دیابتیها ریسک عوارض این بیماری (مانند نابینایی، مشکلات قلبیعروقی، ناراحتیهای کلیوی و...) را خواهند داشت ولی اگر سطح قند خون خود را در حد طبیعی حفظ نمایند، احتمال بروز این عوارض بسیار کم شده و میتوانند یک زندگی عادی بدون عوارض بیماری را تجربه نمایند.
13. «اگر شما هم چاقید یا اضافه وزن دارید، حتما به دیابت نوع 2 مبتلا خواهید شد». اگرچه چاقی یکی از عوامل خطر اصلی ابتلا به دیابت است اما سایر فاکتورهای خطر مثل سابقه خانوادگی، قومی و سن نیز میتوانند نقش مهمی داشته باشند. متاسفانه، خیلی از مردم تنها بعضی فاکتورهای خطر را در نظر میگیرند. بعضی از افراد تصور میکنند که وزن، تنها فاکتور خطر ابتلا به دیابت نوع 2 است.
واقعیت آن است که اکثر افراد چاق به دیابت نوع 2مبتلا نمیشوند و خیلی از افراد مبتلا نیز وزن مناسب یا اضافه وزن خفیف دارند اما از آنجا که وزن از فاکتورهای خطری است که شما میتوانید آن را کنترل نمایید، در پیشگیری و درمان دیابت ارزش بیشتری دارد اما باز هم تنها عامل نیست.
از طرف دیگر خیلی از مردم نیز علت ابتلا به دیابت را عوامل ارثی میدانند، در نتیجه برای شیوه زندگی صحیح ارزشی در این زمینه قایل نیستند و فکر میکنند آنها هرگونه که زندگی کنند، تنها اگر عامل ارثی ابتلا به دیابت را داشته باشند، به این بیماری مبتلا خواهند شد. اگرچه عامل ارث نیز مهم است ولی شما میتوانید با شیوه زندگی صحیح از ظهور عوامل ارثی جلوگیری نمایید و یا آن را به تاخیر انداخته و حتی کنترل کنید.
14. «نیازی به اندازهگیری قند خون نیست چون اگر قند خونمان بالا یا پایین برود، آن را حس میکنیم». این عقیده خطرناک است چون این روش فقط بعضی اوقات درست است و در اکثر موارد شما نمیتوانید عکسالعمل مناسب را انجام دهید. اندازهگیری و تشخیص هیپوگلیسمی با احساس یا هر روش دیگری خیلی سخت است و انجام آن بدون تستهای معمول اندازهگیری گلوکز خون مانند پرواز کردن بدون چتر نجات است.
دیابتیها و تزریق انسولین برخی میگویند دیابت به علت کمبود انسولین به وجود میآید و درمان آن فقط انسولین است. بله، ولی این مطلب فقط در مورد دیابت نوع یک واقعیت دارد نه نوع دو. دیابت نوع یک، برای درمان نیازمند انسولین است و درمان آن منحصرا هورمون معروف انسولین است.
دیابت نوع دو، یک بیماری شیوه زندگی است و درمان آن تغییر در شیوه زندگی است و با اصلاح عادتها، رفتارها و نوع تغذیه و تحرک جسمانی و اجتناب از استرسها و ترک سیگار و حفظ وزن مطلوب بدن و در صورت لزوم استفاده از قرصهای مخصوص ضددیابت و در مرحله آخر استفاده از انسولین میتوان این بیماری را کنترل کرد.
در این نوع دیابت، مشکل نبود انسولین نیست، حتی انسولین ممکن است زیاد هم باشد اما بیاثر است و گیرندههای انسولین جواب نمیدهند.
شربت کامی وی
موثر برای دردهای نفخی و قولنج های حاصل از بلع هوا در کودکان-ضدنفخ و ضد دلپیچه اطفال-بیشتر نفخ های اطفال بعلت هوایی است که در اثر بلع شیر در معده آنها تجمع می یابد. که این حالت را آئروفاژی(عمل بلعیدن هوا در اثر سوء هاضمه) اطفال بسیار موثر است.
مواد تشکیل دهنده: ترکیبی از عرق زیره سبز،عرق زیره سیاه،عرق ترنجبین
خواص درمانی:
ترنجبین-دارای کومینول موثر در نفخ معده ونفخ ناشی از سوئ هاضمه وبلع هوا وتقویت کننده معده
زیره سیاه:دارای هیدروکارون موثر در رفع دردهای شکمی و اسپاسم شکمی و موثر در عملکرد دستگاه گوارش.
زیره سبز:دارای مله زیتور ملین و محرک عملکرد روده.
طریقه مصرف:مصرف زیره سبز،زیره سیاه و ترنجبین برخلاف بعضی گیاهان دارویی که تا سنین خاص برای اطفال قابل استفاده نمیباشد هیچ گونه منعی برای مصرف اطفال ندارد.
به همین جهت توصیه میشود جهت درمان نفخ و دلپیچه کودکان از 1 تا 4 قاشق چایخوری کامی وی استفاده نمایند.
اطفال6-1 ماه حداکثر یک قاشق چایخوری در روز
اطفال 12-6 ماه حداکثر دو قاشق چایخوری در روز
اطفال 18-12ماه حداکثر دو قاشق چایخوری در روز
اطفال 24-18 ماه حداکثر سه قاشق چایخوری در روز
این دارو در داروخانه دکتر سلیمی موجود میباشد.
یکی از ایراداتی که رایگان بودن درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی(که در بیمارستانها و درمانگاه های وابسته به سازمان این خدمات انجام میشود) دارد این هست که بعضی از فرزندان در ایام تعطیل بالاخص تعطیلات روزهای عید والدین پیر خود را به انحاء مختلف با التماس به پزشک یا روشهایی که در جهت تشدید بیماری مزمن افراد سالمند انجام میدهند چند روز قبل از نوروز به اورژانس یا با نوبت گیری قبلی به پلی کلینیک بیمارستان می آورند وبستریش میکنند و ایام تعطیل به تفریح و مسافرت میروند و در میان آشنایان توجیه بیماری سالمند خود را دارند و در وجدان خود مثلآ راحت هستند که بیمار خود را جایی قرار داده اند که پزشک بالا سرش هست وغذا بهش میدهند و از هر جهت بهش میرسند و اگر اتفاقی پیش بیاید به بهانه اینکه هر ماه کلی پول به حساب بیمه میریزند مدعی میشوند و در مدت بستری بودن با بیمارستان تماسی ندارند مبادا دستور مرخصی بدهند که اوقات شریفشان آزرده خاطر شود واز بابت هزینه هم خیالشان راحت هستند که هیچ هزینه ای نخواهند داد!!!
یک فوق تخصص جراحی قلب گفت: تا به حال تکنیک دستگاههای قلب مصنوعی وارد ایران نشده است، ولی در تلاشیم در آینده نزدیک و در سال آینده این وسایل را به ایران وارد کنیم و با ورود این تکنولوژی امکان ادامه زندگی برای افرادی که شرایط پیوند قلب را ندارند فراهم میشود.
به گزارش فارس به نقل از مرکز تحقیقات قلب و عروق، دکتر محمود بهشتی منفرد با بیان اینکه نارسایی قلبی یک مبحث قابل توجه و حائز اهمیت است و پرداختن به آن میتواند بخش بزرگی از مشکلات بیماران قلبی را حل کند اظهار کرد: در واقع نارسایی قلبی تا مدتها قبل به عنوان مراحل آخر درمان برای بیماران قلبی مطرح بود و تقریبا وقتی بیماران به فاز نارسایی قلب میرسیدند دیگر نمیشد اقدام خاصی برای آنها انجام داد.
وی افزود: امروزه با پیشرفتهای علمی حاصل شده در زمینه کمک به بیماران قلبی میتوانیم به میزان قابل توجهی جهت رفع مشکلات بیماران اقدامات مختلف داخلی، جراحی یا تعبیه دستگاههای کمک قلبی را انجام دهیم.
این فوق تخصص جراحی قلب با بیان اینکه در حال حاضر در حیطه تشخیص ودرمان نارسایی قلبی نیز انقلاب بزرگی در حال رخ دادن است گفت: امیدواریم با توسعه برنامههای تحقیقاتی بتوانیم در جهت خدمت به بیماران اقدامات موثری انجام دهیم.
بهشتی منفرد افزود: بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در دهههای اخیر یا محکوم به مرگ بودند و درمان های دارویی برایشان موثر نبود و یا در صفهای طولانی انتظار برای پیوند قلب قرار میگرفتند. ادامه مطلب...
مردی داشت در جنگلهای آفریقا قدم می زد که ناگهان صدای وحشتناکی که دایم داشت بیشتر می شد به گوشش رسید.
به پشت سرش که نگاه کرد دید شیر گرسنهایی با سرعت باورنکردنی دارد به سمتش میآید و بلافاصله مرد پا به فرار گذاشت و شیر که از گرسنگی تورفتگی شکمش کاملا به چشم میزد داشت به او نزدیک و نزدیکتر میشد که ناگهان مرد چاهی را در مقابل خود دید که طنابی از بالا به داخل چاه آویزان بود.
سریع خود را به داخل چاه انداخت و از طناب آویزان شد.تا مقداری صدای نعرههای شیر کمتر شد و مرد نفسی تازه کرد متوجه شد که در درون چاه اژدهایی عریض و طویل با سری بزرگ برای بلعیدن وی لحظهشماری میکند.
مرد داشت به راهی برای نجات از دست شیر و اژدها فکر میکرد که متوجه شد دو موش سفید و سیاه دارند از پایین چاه از طناب بالا میآیند و همزمان دارند طناب را میخورند و میبلعند. مرد که خیلی ترسیده بود با شتاب فراوان داشت طناب را تکان میداد تا موشها سقوط کنند اما فایدهایی نداشت و از شدت تکان دادن طناب داشت با دیوارهی چاه برخورد میکرد که ناگهان دید بدنش با چیز نرمی برخورد کرد.
خوب که نگاه کرد دید کندوی عسلی در دیوارهی چاه قرار دارد و دستش که آغشته به عسل بود را لیسید و از شیرینی عسل لذت برد و شروع کرد به خوردن عسل و شیر و اژدها و موشها را فراموش کرد که ناگهان از خواب پرید.
خواب ناراحتکنندهای ی بود و تصمیم گرفت تعبیر آن را بیابد و نزد عالمی رفت که تعبیر خواب میکرد و آن عالم به او گفت تفسیر خوابت خیلی ساده است: شیری که دنبالت میکرد ملک الموت(عزراییل) بوده... چاهی که در آن اژدها بود همان قبرت است... طنابی که به آن آویزان بودی همان عمرت است... و موش سفید و سیاهی که طناب را میخوردند همان شب و روز هستند که عمر تو را میگیرند.
مرد گفت: ای شیخ پس جریان عسل چیست؟
گفت: عسل همان دنیاست که از لذت و شیرینی آن مرگ و حساب و کتاب را فراموش کردهای... .
عصرایران
سافرومود» با کاربرد درمان افسردگی
سافروتین» برای درمان آلزایمر
پیام استاپ" جهت اختلالات سندروم پیش قاعدگی و دوران قاعدگی
به گفته آخوندزادهپژوهشگر طرح تحقیقاتی اثرات درمانی زعفران در افسردگی و آلزایمر ، مهم ترین خواصی که ابوعلی سینا برای زعفران در کتاب قانون ذکر کرده علاوه بر اثر نشاط آوری، اثر ضدالتهابی و سفیدکنندگی پوست و همچنین تقویت بینایی است
ماده موثره زعفران «سافرانول» و «کروسین» است که در مرحله عصاره گیری جدا می شود این عصاره خشک و سپس استاندارد شد و در دوز 15 میلی گرم به صورت کپسول ساخته شد و بیماران در طول مطالعه روزی 2 بار از این کپسول دریافت کردند
مرکز تحقیقات روان پزشکی و روان شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در طول 10سال گذشته، 12 مطالعه بالینی روی زعفران انجام داد. در این مطالعات ثابت شد که زعفران اثرات ضدافسردگی قابل قبولی در انسان دارد که نتایج آن در مجلات معتبر بین المللی دنیا منتشر شد و پس از آن، خواص ضدافسردگی گیاه زعفران در کتاب های مرجع بین المللی مانند کتاب «تکنیک روان پزشکی» سال 2009 که در آمریکا چاپ شد گنجانده شد .
در مطالعه نخست بالغ بر 30 بیمار به مدت 16 ماه و در مطالعه دوم بالغ بر 40 بیمار به مدت 22 ماه مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین برای بررسی خواص ضدافسردگی زعفران نیز 500 بیمار وارد مطالعه شدند .
در مرحله نخست مطالعه، زعفران با دارونما مقایسه و در مرحله دوم نیز با داروی اصلی درمان کننده آلزایمر تحت آزمایش قرار گرفت که تفاوتی بین اثرات زعفران و دارو مشاهده نشد .
کپسول پیام استاپ این کپسول ازعصاره گل زعفران جهت اختلالات سندروم پیش قاعدگی و دوران قاعدگی استفاده میشود
در تستهای صورت گرفته دختران مجرد، زنان متاهل و زنان مطلقه در گروههای جداگانه جای گرفتند و طی آن شواهد موثری را در بهبود اختلالات دوران قاعدگی به دست آوردیم و حتی همسران افراد متاهل نیز از اثرات این دارو رضایت داشتند.
یک شرکت فرانسوی با استفاده از نتایج این مطالعات، دارویی به نام «سافرومیل» را وارد بازار دارویی فرانسه کرد
به گفته مسئولین این دارو از خرداد ماه 1393 وارد بازار دارویی خواهد شد.